De Kuip is hét pareltje van het parcours van de Urban Trail Rotterdam

door 28 feb, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Altijd al door de spelerstunnel van De Kuip, de thuisbasis van Feyenoord, willen rennen? Op zondag 24 maart kan dat tijdens de Urban Trail Rotterdam! Op het vernieuwde parcours rennen deelnemers door de leukste locaties van Rotterdam-Zuid. Maar liefst 16 unieke plekken worden op sportieve wijze (her)ontdekt.

De Urban Trail Rotterdam is een aanrader voor iedere hardloopliefhebber van elk niveau. Ook voor degene die eerder aan de Urban Trail Rotterdam hebben meegedaan, ieder jaar is er namelijk een nieuwe route. Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad via de ongebruikelijke manier. Hardlopend door gebouwen, stadions en nog veel meer. Het hoogtepunt op de route is natuurlijk Stadion De Kuip, waar deelnemers letterlijk door het hart van het Rotterdamse voetbal zullen rennen. Een ongekende ervaring die de Rotterdamse trots en energie tot leven brengt.

Urban Trail Rotterdam parcours

De start- en finishlocatie is bij de ss Rotterdam, eveneens een icoon van Rotterdam. Het cruiseschip is daarnaast ook de laatste locatie op beide routes. Tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en een lange route. De korte route van ongeveer 6 kilometer zal langs de Foodhallen en Fenix Food Factory gaan. De lange route van ongeveer 13 kilometer zal langs alle locaties gaan, waaronder De Kuip, Topsportcentrum Rotterdam en het Hollywood Event Center. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.rotterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

Inschrijven

Inschrijven voor de Urban Trail Rotterdam op zondag 24 maart is nog steeds mogelijk. Kijk op www.rotterdamurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!