Alkmaar City Run by night en All4running verlengen samenwerking t/m 2028

door 29 feb, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Alkmaar City Run by night: Tom Bellord, René Wit en Nienke Slobbe

De Alkmaar City Run by night en All4running hebben het bestaande hoofdsponsorcontract met vier jaar verlengd tot en met 2028. De grootste runningspecialist van Europa is sinds de eerste editie sponsor van het hardloopevenement. Naast de bestaande activaties heeft de hardloopspeciaalzaak sinds vorig jaar ook een clinic, om het parcours van de Alkmaar City Run by night te verkennen. 

All4runinng is sinds de eerste editie nauw betrokken bij het evenement. In de voorbereiding kunnen hardlopers uit de regio Alkmaar het startnummer ophalen in de winkel aan de Langestraat. Ongeveer 1,5 week voor het evenement organiseert All4running samen met Sportorganisatie Le Champion een clinic om het parcours te verkennen en tijdens het evenement zijn de collega’s aanwezig met een razendsnel hardloopteam. Afgelopen jaar wonnen zij voor de derde keer op rij de Business Run 10 km. Maar dat is nog niet alles, in de laatste meters naar de finish juicht All4running deelnemers aan met een heuse cheeringzone. Door muziekbeats en de vele supporters die zich bij de hardloopwinkel verzamelen krijgen hardlopers een laatste zetje richting de finishlijn.  

Het contract werd getekend in de winkel van All4running aan de Langestraat. Tom Bellord, zette zijn handtekening onder het nieuwe vierjarige contract van het populaire hardloopevenement. “Als All4running hebben we steeds meer focus op onze internationale expansie en bezoeken we de grootste running events in binnen en buitenland. Maar hoe cliché het ook klinkt; ”de Alkmaar City Run by night is voor ons het absolute hoogtepunt van het jaar!

All4running en de Alkmaar City Run by night zijn een eenheid geworden binnen het evenement. Dit jaar viert het evenement haar 10e editie, prachtig dat dit samen met betrokken partners gevierd kan worden. Nienke Slobbe, Event Manager van de Alkmaar City Run by night, is vanzelfsprekend blij met de verlengde samenwerking. “Een toonaangevend merk als All4running past bij onze Alkmaar City Run by night. Wij zijn er trots op dat we al sinds de eerste editie samenwerken om hardlopers te helpen bij het nastreven van hun sportieve doelen. All4running is met hun betrokkenheid en inzet echt een meerwaarde voor onze deelnemers.

Alkmaar City Run by night

Over de Alkmaar City Run by night 

Op woensdagavond 8 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, kunnen 10.000 hardlopers meedoen aan het meest gezellige hardloopevenement van Alkmaar. De Alkmaar City Run by night is meer dan 10 jaar een begrip in Alkmaar en daarbuiten. Zowel deelnemers als supporters komen massaal naar Alkmaar om de kaasstad op zijn kop te zetten. Samen met partners, bewoners en horeca maakt Sportorganisatie Le Champion daar jaarlijks een groot feest van. De organisatie is klaar om samen met de betrokken partners groots uit te pakken en het jubileum op een bijzondere manier te vieren. De inschrijving is drie weken geleden geopend en de inschrijvingen vliegen door het dak, op de eerste dag waren de eerste 50% van de startbewijzen al vergeven. Wie mee wil doen, moet er snel bij zijn! 

Over All4running

All4running heeft met de hardloopevenementen van Le Champion gemeen dat ze de loper centraal willen stellen. Of je nu traint voor de 5 km, de 10 km of de hele marathon, bij All4running helpen zij lopers hun doel te behalen. De collega’s in de fysieke winkels en online via All4running.nl staan klaar om de lopers verder te helpen door middel van deskundig advies over trainingen en de beste producten. Daarnaast vinden zij face to face contact met de klant enorm belangrijk, in aanloop naar de Alkmaar City Run by night verwelkomt All4running een groot deel van de deelnemers in de winkel voor het ophalen van de startnummers en zullen zij er alles aan doen om voorafgaand aan de Alkmaar City Run by night de mensen te motiveren en adviseren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!