Kaartverkoop 43e editie FBK Games van start

door 6 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De toeschouwers bij de 43e editie van de FBK Games in Hengelo op zondag 7 juli zitten voortaan eersteklas. Het gehele stadion is vanaf deze editie voorzien van zitplaatsen, iets meer dan 8000 in totaal. Kaarten zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar via de website. De organisatie hoopt, net als tijdens de NK Indoor, op een uitverkocht huis.

Dit jaar is de topwedstrijd een maand later dan normaliter. Amper een maand later staan de Olympische Spelen al op het programma. Hans Kloosterman (Meeting Director): “Het is een ideale mogelijkheid de Olympiërs nog eenmaal in actie te zien voordat ze op trainingskamp gaan in aanloop naar Parijs.”

Het hoofdprogramma van de FBK Games

Mannen

 • 100 meter
 • 400 meter
 • 1000 meter
 • 5000 meter
 • hoogspringen
 • hink-stap-springen
 • discuswerpen         

Vrouwen

 • 100 meter
 • 400 meter
 • 800 meter
 • 5000 meter
 • 100 meter horden
 • polsstokhoogspringen
 • kogelstoten

Ellen van Langen (meeting director): “Ik denk dat we deze 43e editie met veertien disciplines een aantrekkelijk programma hebben samengesteld waarin we hopelijk veel nationale en internationale toppers aan de start zullen hebben. Het is natuurlijk een geweldige generale repetitie voor Parijs.” 

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.fbkgames.nl/Tickets.

De FBK Games is de enige internationale topatletiekwedstrijd in Nederland en maakt deel uit van de World Athletics Continental Tour Gold, een wedstrijdcyclus van veertien wedstrijden. Kaarten zijn al verkrijgbaar via de website.

Tags: FBK Games

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!