Alkmaar City Run by night is ouderwets snel uitverkocht

door 13 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Alkmaar City Run by night

Ruim twee maanden voor de start van de jubileumeditie van de Alkmaar City Run by night zijn alle 10.000 startbewijzen voor de 5 en 10 km vergeven. De belangstelling om 5 of 10 km hard te lopen door de binnenstad van onze kaasstad is ouderwets populair. Sportorganisatie Le Champion verkocht vandaag de laatste beschikbare startbewijzen. 

Sportorganisatie Le Champion verwelkomt op de vooravond van Hemelvaart 11.000 hardlopers aan de start van deze jubileumeditie. Opvallend is het aantal businesslopers, wat ten opzichte van vorig jaar weer is gegroeid. Er verschijnen maar liefst 328 businessteams aan de start. Voor veel bedrijven is de Alkmaar City Run by night de combinatie als het gaat om vitaliteit en gezelligheid. Voor de 5 en 10 km staan totaal 10.000 hardlopers ingeschreven, waarvan ongeveer 1.000 leden van Le Champion. De organisatie verwacht daarnaast nog zo’n 1.000 kinderen aan de start van de Rollebol Kids Run. 

The After Run Party

Het hart van de Alkmaar City Run by night, de Grote Kerk, opent ter ere van het 10-jarige jubileum haar deuren voor een groots finishfeest: ‘The After Run Party’.  De Grote Kerk wordt omgetoverd tot een ware dansvloer, waar deelnemers en supporters kunnen proosten op de geleverde prestaties. Met DJ Lindo Duval (bekend van Radio 538) en Mr. Saxo Pierre kunnen de voetjes van de vloer en vieren we met elkaar de verjaardag van de Alkmaar City Run by night.

Alkmaar City Run by night after party

Rollebol Kids Run en Heroes Run

De jongste deelnemers kunnen tijdens de Alkmaar City Run by night meedoen aan de Rollebol Kids Run 800 en 1.600 meter. Inschrijven is nog mogelijk tot woensdag 24 april of tot wanneer de deelnemerslimiet is bereikt, er is dit jaar geen na-inschrijving op de dag zelf! Alle kinderen lopen voor het goede doel Jeugdsportfonds Alkmaar. Naast de Rollebol Kids Run is ook de inschrijving voor de Heroes Run nog geopend, ook daar is het mogelijk om t/m woensdag 24 april in te schrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!