Mizuno Wave Rebellion Pro 2: ‘Je marathon minuten sneller met deze carbon racer’

door 15 mrt, 2024Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Loop je de marathon onder de 3 uur en wil je een nieuw PR vestigen? Stap dan over op de nieuwe Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Deze carbon racer is responsiever, agressiever in de afzet en stabieler dan zijn voorganger. Hij levert extra snelheid, zodat je jouw beste tijd al gauw met minuten verbetert.

De Rebellion Pro heeft zich bij veel hardlopers bewezen en heeft in de Pro 2 een waardige opvolger. Zijn hiel staat wat steiler omhoog zodat je makkelijker op je midden- en voorvoet blijft lopen, ook als je vermoeid raakt tijdens lange afstanden. Dankzij de doordachte zool neem je vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan waarbij je een formidabele voortstuwing ervaart.

Hoogst mogelijke energieteruggave

De Pro 2 heeft 32% meer Enerzy Lite+ foam voor de hoogst mogelijke energieteruggave. In combinatie met de Carbon Infused Wave Plate heeft de schoen een agressievere afzet vanaf de voorvoet waardoor je een flinke snelheidsimpuls krijgt: Mizuno Smooth Speed Assist. Het geeft de schoen ook zijn bijzondere silhouet. De carbonplaat loopt over de volledige lengte van de zool en heeft in de voorvoet inkepingen voor een soepele afwikkeling. Carbon is een stuk stijver dan glasvezel wat zorgt voor extra snelheid.

Stabieler door de bocht

Het bovenwerk van de Pro 2 is dunner en sterker. Het materiaal ademt uitstekend en zit strak omsloten om je voet zodat je stabieler de bochten neemt. Om de stabiliteit nog verder te verbeteren heeft de carbon racer nu een gesloten slijtzool en een bredere basis van de middenvoet. Er is ook 2 mm extra foam onder de voorvoet geplaatst voor extra dempend vermogen.

Groot pluspunt van de Wave Rebellion Pro 2 is dat hij ook nog eens heel lang meegaat. Dat maakt de wedstrijdschoen voor veel langeafstandlopers de perfecte schoen om keer op keer PR’s te verbreken.

Meer informatie

De Mizuno Wave Rebellion Pro 2 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops, zoals Bol en RunningDirect.nl, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 240. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!