Vernieuwd parcours Urban Trail Utrecht

door 16 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Altijd al door een museum, restaurants en een winkelcentrum willen rennen? Op Paasmaandag 1 april is dat mogelijk tijdens de Urban Trail Utrecht. Op het vernieuwde parcours hardlopen deelnemers door de leukste locaties in de binnenstad van Utrecht. Maar liefst 15 locaties staan op de route en worden door deelnemers op sportieve wijze (her)ontdekt.

Urban Trail Utrecht parcours

De Urban Trail Utrecht is een aanrader voor iedere hardloopliefhebber van elk niveau. Ook voor de sportievelingen die eerder hebben meegedaan aan de fun run, iedere editie worden de routes namelijk weer vernieuwd. Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier. Hardlopend door gebouwen, stadions en nog veel meer. Zo zijn er heel wat hoogtepunten te vinden op de route van de Urban Trail Utrecht, waaronder Hoog Catharijne, MAESONS en de Stadsschouwburg. Alle locaties op de route maken het een onvergetelijke ervaring die laten zien wat Utrecht voor moois te bieden heeft.

Start bij Stadsschouwburg

De Stadsschouwburg is de start- en finishlocatie voor de sportieve ontdekkingstocht. Tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en lange route. De korte route van ongeveer 6 kilometer zal door o.a. Museum Speelklok en de Utrechter gaan. De lange route van ongeveer 11 kilometer gaat door alle locaties op de route waaronder Molen de Ster en Landhuis in de Stad. Run2Day zal voor zowel hardlopers als toeschouwers een feestje zorgen. Toeschouwers kunnen daar in de juichzone de deelnemers aanmoedigen. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.utrechturbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Inschrijven

Inschrijven voor de Urban Trail Utrecht op maandag 1 april is nog steeds mogelijk. Kijk op www.utrechturbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!