ASICS organiseert ‘FESTIVAL OF RUNNING’ en viert de kracht van hardlopen

door 20 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
ASICS Festival of Running

ASICS nodigt alle hardlopers uit om deel te nemen aan het unieke Festival of Running. Het weekend staat geheel in het teken van hardlopen en het in beweging brengen van de geest. Het driedaagse hardloopfestival vindt plaats van 5 tot en met 7 april in Parijs. ASICS viert hiermee de kracht van het hardlopen en moedigt alle hardlopers aan in beweging te komen, van welk niveau dan ook.

De aankondiging van het hardloopfestival komt na een andere belangrijke aankondiging van het merk. Onlangs lanceerde ASICS de METASPEED PARIS™, de volgende versie van de zeer succesvolle hardloopschoenen die speciaal zijn ontworpen voor het rennen van langeafstandswedstrijden.

Op 5 april wordt het Festival of Running afgetrapt met een elite race, georganiseerd door World Athletics, die de lichtstad in vuur en vlam zal zetten. Meer dan 90 atleten, waaronder de Nederlanders Maureen Koster, Diane van Es en Benjamin de Haan, zullen meedoen aan een 5k of 10k race die start en finisht bij Palais Royal. Hardloopliefhebbers worden uitgenodigd om de elite race persoonlijk te volgen op het iconische parcours van 2,5 km of online via de wereldwijde livestream op asics.tv/Paris.

Op 6 april is ASICS medeorganisator van de Paris Run For All – de officiële 5km marathon shake-out run, die start bij Palais Royal en eindigt bij École Militaire. Ook worden er mini-marathon-evenementen voor kinderen georganiseerd. Met dit initiatief laat ASICS mensen van alle leeftijden de positieve invloed van lichaamsbeweging op de geest ervaren.

Op 7 april zullen meer dan 50.000 hardlopers de toeschouwers en elkaar inspireren terwijl ze hun lichaam en geest in beweging brengen tijdens de Schneider Electric Marathon van Parijs. De ASICS Cheer Zone zal te vinden zijn op Place du Trocadéro (39km) met live muziek en heel veel positieve energie.

Gary Raucher, EVP, ASICS EMEA, zegt: “We zijn erg blij dat we het Festival of Running in Parijs kunnen organiseren en zo kunnen laten zien dat sporten de geest kan stimuleren, positiviteit kan uitstralen en meer mensen kan inspireren om te bewegen voor hun fysieke en mentale welzijn. Want bij ASICS hebben we altijd geloofd in de positieve effecten van beweging op lichaam en geest. Daarom heten we ASICS: Anima Sana in Corpore Sano’ of ‘Sound Mind in a Sound Body’. Dit festival is voor iedereen die zijn geest wil laten bewegen met ASICS en verenigt alle hardlopers, van elite tot beginners, om de stad Parijs aan te wakkeren, te prikkelen en te inspireren door het gevoel van hardlopen te vieren.”

Meer informatie en het volledige programma van het evenement kun je vinden op asics.tv/paris.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest