Inschrijving Maastrichts Mooiste geopend

door 21 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Maastrichts Mooiste

Vanaf vandaag kunnen alle hardlopers zich inschrijven voor de 19e editie van Maastrichts Mooiste. Afgelopen jaar trotseerden de deelnemers bochtencombinatie Slavante tijdens de 10 km en ontdekten zij de binnenstad tijdens de 5 km. Op zondag 9 juni barst het feest los en keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht terug naar de Markt! 

Sfeervol en laagdrempelig

Maastrichts Mooiste is een hardloopevenement wat gekenmerkt wordt door haar sfeer, de afstanden en het typisch Limburgse parcours. Dit jaar is de 10 Engelse Mijl (16,1 km) hoofdonderdeel van de dag. De organisatie werkt momenteel aan een vernieuwde route voor de 10 Engelse Mijl. Deze route zal op een later moment bekend gemaakt worden. Verder is er voor ieder wat wils: 10 km, 5 km, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300m. 

De start van de 19e editie van Maastrichts Mooiste is op de Van Hasseltkade. Samen met de finish op de sfeervolle Markt wordt dit het kloppend hart van het hardloopevenement op zondag 9 juni. Onderweg voelen deelnemers de Limburgse sfeer met de diverse muziekpunten. Bij de finish wacht er voor iedereen een heerlijk stuk vlaai!

Programma 

Het programma van Maastrichts Mooiste ziet er als volgt uit op zondag 9 juni 2024: 

  • 08.45 uur             Start 10 Engelse Mijl
  • 09.00 uur             Start Mini Run (300m)
  • 09.15 uur             Start Kids Run (1 EM)
  • 10.35 uur             Start 10 km
  • 11.50 uur             Start 5 km

Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website

Goede doel

Als deelnemer kun je geld doneren aan KWF Kankerbestrijding of een eigen actiepagina aanmaken om sponsors voor dit goede doel te verzamelen. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Meer informatie KWF Ren tegen kanker vind je hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!