Gloednieuw parcours Urban Trail Breda brengt je op unieke plekken in de stad

door 30 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Altijd al door het Rat Verlegh Stadion, de thuishaven van NAC Breda of het Chassé Theater willen lopen? Tijdens de Urban Trail Breda op zondag 21 april is dat mogelijk! Tijdens deze zesde editie lopen deelnemers over een gloednieuw parcours door veel locaties die niet eerder voorbij kwamen tijdens de Urban Trail Breda. Maar liefst 17 locaties openen hun deuren voor enthousiaste hardlopers die binnen een kijkje kunnen nemen.

Urban Trail Breda Parcours

Alle lopers starten en finishen op zondag 21 april op de Chassé Promenade. Ook tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en lange route. De korte route van 6 km gaat door o.a. ‘T Sas en de BoulesBitesBar. De lange route van ongeveer 12,5 kilometer gaat door alle locaties op de route, waaronder Triple O Campus en Happy Station, die het grootste Playmobil-dorp huisvest. Beide routes bezoeken ook nog de vernieuwde, gemoderniseerde VVV-vestiging. De parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.bredaurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

De Urban Trail Breda is een aanrader voor iedere sportieveling van elk niveau. Ook voor de hardlopers die eerder aan deze fun run hebben meegedaan is het parcours dit jaar een unieke nieuwe beleving. Het parcours neemt je mee naar veel nieuwe plekken en straatjes die tijdens eerdere edities niet gelopen zijn. Er doen daarmee veel bijzondere locaties mee, die ook voor deelnemers van voorgaande jaren de moeite waard zijn om doorheen te lopen.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de Urban Trail Breda op zondag 21 april is nog steeds mogelijk! Kijk op www.bredaurbantrail.nl/inschrijven voor meer informatie.

Urban Trail-concept

Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier die mensen op plekken laat komen waar ze eerder niet of nooit zijn geweest. Hardlopend door een stadion, restaurants en nog veel meer. Er zijn heel wat hoogtepunten te vinden op de route van de Urban Trail Breda, waaronder het Rat Verlegh Stadion, Holland Casino en het Chassé Theater. Alle locaties op de route maken het een onvergetelijke ervaring die je de binnen- en buitenstad van Breda laten (her)ontdekken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!