On trotse sponsor van de Dam tot Damloop

door 31 mrt, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

De Dam tot Damloop, het iconische hardloopevenement dat jaarlijks duizenden deelnemers en toeschouwers trekt, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met On. Als één van de snelst groeiende merken in de sportindustrie staat On bekend om zijn innovatieve schoenen en kleding die prestaties en design combineren. Met deze nieuwe samenwerking versterkt de 38e editie van de Dam tot Damloop, die plaatsvindt op zondag 22 september, haar positie als een van de meest spraakmakende en gewaardeerde hardloopevenementen in Nederland met ruim 60.000 lopers aan de start.

On trotse sponsor van de Dam tot Damloop
v.l.n.r. Jan Willem Mijderwijk (race director Dam tot Damloop) – Laura van der Heiden (Marketing Lead BeNe & France) – René Wit (Adjunct Directeur Le Champion) – Joep Maas (Head of Sales Belgium & Netherlands)

Sportorganisatie Le Champion heeft als missie zoveel mogelijk mensen inspireren om te sporten en te bewegen, om daarbij bij te dragen aan een gezonde en vitale samenleving. René Wit, Adjunct directeur Le Champion, is vanzelfsprekend blij met deze samenwerking: “Een toonaangevend merk als On past bij de ambities van de Dam tot Damloop en Damloop by night. Met elkaar delen we de passie voor hardlopen en bundelen we de krachten om de hardloopervaring van deelnemers aan de Dam tot Damloop te vergroten. Samen streven we ernaar mensen in beweging te brengen. Op deze manier dragen we bij aan een gezondere en vitalere samenleving.” On staat bekend om zijn baanbrekende technologieën en hoogwaardige producten die hardlopers helpen om hun prestaties te verbeteren. Door deze samenwerking kan Le Champion deelnemers van alle niveaus ondersteunen bij het bereiken van hun sportieve doelen.

Laura van der Heiden, Marketing Lead On België & Nederland: “On deelt de missie van Le Champion om te inspireren en mensen aan te zetten tot beweging. De Dam tot Damloop is een iconisch hardloopevenement en we zijn er dan ook trots op dat we ons vanaf 2024 sponsor kunnen noemen. We gaan onze ‘run culture’ naar de Dam tot Damloop brengen met als doel hiermee zoveel mogelijk mensen te inspireren om te sporten, ongeacht hun ervaring of niveau.” 

Over On

On is ontstaan in de Zwitserse Alpen met het doel om de beleving van hardlopen revolutionair te veranderen en deed de belofte: run on clouds. Veertien jaar na de marktintroductie levert On baanbrekende innovaties op het gebied van premium schoenen, kleding en accessoires voor high-performance hardlopen, outdoor, training en tennis. De bekroonde CloudTec®-innovatie, het doelgerichte design en de baanbrekende stappen in de circulaire economie van sportkleding hebben een snelgroeiende wereldwijde schare fans aangetrokken – en inspireren mensen om te verkennen, te ontdekken en verder te dromen. DREAM ON. On is wereldwijd aanwezig in meer dan 60 landen en onderhoudt een digitale community op www.on.com.

Inschrijven

Vanaf april is het weer mogelijk om in te schrijven voor het grootste hardloopevenement van Nederland. Dit jaar verloopt de inschrijving gefaseerd, vanwege de jaarlijkse run op de startbewijzen. Om bedrijven voldoende tijd te geven om hun teams samen te stellen, is de inschrijving voor de Business Run dit jaar vervroegd geopend. Leden van Le Champion krijgen vanaf maandag 8 april de kans om zich in te schrijven voor zowel de Damloop by night als de Dam tot Damloop. Vanaf 23 april staat de inschrijving open voor alle individuele lopers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!