Laatste keer Lee Towers bij de start van Marathon Rotterdam

door 2 apr, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Komende editie zal Lee Towers voor de laatste keer “You Never Walk Alone” vertolken bij de start van de NN Marathon Rotterdam. De inmiddels 78-jarige zanger heeft dan zo’n 30 keer de marathonlopers toegezongen. De organisatie en Lee Towers hebben samen besloten dat het laatste optreden bij de marathon op zondag 14 april zal zijn.

Het optreden van Lee Towers vlak voor de start is uitgegroeid tot een ware traditie. Om de deelnemers een hart onder de riem te steken heeft Lee Towers vele edities vanuit de hoogwerker de marathonlopers toegezongen. De tekst van “You Never Walk Alone” is symbolisch voor de marathon: de duizenden lopers lopen samen over het parcours, gedragen door de tienduizenden toeschouwer langs de kant.

You Never Walk Alone

Lee Towers is onlosmakelijk verbonden aan de NN Marathon Rotterdam. Zijn vertolking van “You Never Walk Alone” zorgt voor kippenvel en na het startschot moedigt hij iedere editie de deelnemers aan. Op zondag 14 april, een paar minuten voor 10.00 uur zal de zanger voor de laatste keer zijn succeswens zingen aan de voet van de Erasmusbrug.

“Het blijft iedere editie fantastisch om de marathonlopers toe te mogen zingen,” aldus Lee Towers, maar aan al het moois komt een keer een eind. “Ik ben er ontzettend trots op dat ik zo veel edities mee heb mogen maken, en ik het op deze positieve manier af kan sluiten.”

Wilbert Lek, directeur NN Marathon Rotterdam: “Lee Towers met “You Never Walk Alone” zal voor altijd verbonden zijn aan de marathon. We willen Lee bedanken voor zijn jarenlange toewijding en kijken er naar uit om nog één keer te kunnen genieten van zijn optreden bij de start.”

“You Never Walk Alone” zal verbonden blijven aan de marathon, ook komende jaren zal dit iconische lied klinken voor de start van de marathonafstand.

(persbericht Marathon Rotterdam)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!