Podcast De Pacer: Hunkeren naar, de laatste van Lee, een Vlaamse ode

door 7 apr, 2024Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij met vriend Sjarrel en over het nieuws van Lee Towers.

Nog acht dagen tot de start van de Marathon Rotterdam. We tellen af, hunkeren naar, smeltend van sentiment, trots op de voorbereiding, nieuwsgierig naar hoe het gaat zijn, de mooiste dag van het jaar in Rotterdam. En dat alles bespreken we met Charles van Cauwenberghe, onze Vlaamse loopvriend, in de Rotterdamse volksmond: Sjarrel.

Hij brengt een Vlaamse ode aan Rotterdam en haar marathon. Aan de Skyline, de bruggen en het Kralingse Bos. Vertelt over zijn loopervaringen in de Anne Luijten-express en over zijn grote wens om zijn dochter te vernoemen naar Nienke Brinkman.
Uiteraard hebben we het over zijn doel: sub 2u30. En over het doel van Pim Bijl: sub 2u21. Om te kijken hoe het daarmee staat, voelt Eric Brommert Guido Hartensveld nog even telefonisch aan de tand. Maar bijna nog belangrijker dan de beschouwingen over die tijden: het nieuws dat dit de laatste editie wordt met Lee Towers. Het is afscheid van cultureel erfgoed. Gelukkig hebben we ook een mooie primeur over onze vrienden van De Gele Kanarie.

En wat het weer wordt? Dat zien de heren vanzelf wel.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!