Budget Energie is trotse sponsor van de Dam tot Dam evenementen

door 11 apr, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Budget Energie is dit jaar als sponsor verbonden aan alle Dam tot Dam evenementen van sportorganisatie Le Champion. Het grootste sportweekend van ons land, dat dit jaar plaatsvindt op 21 en 22 september, brengt ruim 75.000 wandelaars, fietsers en hardlopers in beweging. De energieleverancier biedt alle deelnemers unieke aanbiedingen én huidige klanten kunnen gunstig starten tijdens de Dam tot Damloop en Damloop by night, vanuit het groene Budget Energie startvak.

Dam tot Damloop Nick Abcouwer (Le Champion) en Ella Tupan (Budget Energie)
Nick Abcouwer (Le Champion) en Ella Tupan (Budget Energie)

Door deze samenwerking verbindt Budget Energie zich aan de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht, Saxo Dam tot Dam FietsClassic en het grootste hardloopevenement van ons land: de Dam tot Damloop, waar de Damloop by night ook onderdeel van is. Naast het aanbieden van unieke acties zal de kersverse Dam tot Dam-partner ook op ludieke wijze zichtbaar zijn voor alle deelnemers en toeschouwers.

Wij zijn enorm enthousiast om Budget Energie te verwelkomen als partner bij onze Dam tot Dam evenementen. Hun betrokkenheid verrijkt niet alleen het evenement zelf, maar onderstreept ook onze missie om meer mensen in beweging te brengen. Bovendien zijn de voordelen en aanbiedingen die Budget Energie biedt aan deelnemers en klanten van toegevoegde waarde. Samen zetten we een stap richting een gezondere, actievere toekomst voor iedereen!” Aldus Nick Abcouwer, Manager Sponsoring & Partnerships over de samenwerking.

“Met veel plezier zijn wij trotse partner van alle Dam tot Dam evenementen. In het Nederland van vandaag staat bewust leven steeds vaker centraal. Van de keuzes die we maken in ons energieverbruik, tot het bevorderen van onze vitaliteit en hoe we met elkaar omgaan”, zegt Ella Tupan, Manager Marketing & Communicatie van Budget Energie. “We willen mensen graag helpen bewuster om te gaan met hun energie, zowel thuis als in hun fysieke inspanningen, voor een betere en vitalere wereld.”

Inschrijven

Op dit moment is het alleen voor bedrijven en leden van Le Champion mogelijk om in te schrijven voor de Dam tot Dam evenementen. Op 23 april opent de inschrijving voor alle deelnemers, de organisatie ziet nu al een run op de startbewijzen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!