Hordeloopster Nadine Visser via FBK Games naar Olympische Spelen

door 23 apr, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Nadine Visser tijdens FBK Games
Foto: FBK Games

Nederlands Recordhoudster Nadine Visser 100mH [12:51] start op zondag 7 juli tijdens de 43e editie van de FBK Games in Hengelo op de 100 meter horden. Dit is de discipline waarop ze al ruim tien jaar lang Nederlands beste atlete is en ook op internationaal niveau uitstekend voor de dag komt. In aanloop naar de Olympische Spelen, waar exact een maand later op 7 augustus in Parijs haar hordenprogramma start, wil de 29-jarige West-Friese atlete graag nog één keer excelleren voor eigen Nederlands publiek in het Fanny Blankers-Koenstadion.

Ellen van Langen: “We zijn blij dat Nadine er dit jaar weer bij is in Hengelo. Met haar nationale records op de 60m horden en 100m horden is mag zij natuurlijk niet onbreken. We hopen dat de FBK Games, voor eigen publiek, een laatste boost kan geven in de richting van de Olympische Spelen.

Nadine: “Het is altijd super gaaf om voor eigen publiek zo’n grote wedstrijd te lopen en vorig jaar liep ik mijn eerste wedstrijd daar erg goed dus ik heb er erg veel zin in.”

Hans Kloosterman [meeting director]: “Nadine behoort al jaren tot de wereldtop. Ze is een van die atleten waarvoor je naar het stadion komt. In een vol FBK-Stadion willen we haar graag zien schitteren en met een fantastisch oranjegevoel naar Parijs uitzwaaien.”

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.fbkgames.nl/Tickets.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!