Inschrijvingen 4 Mijl van Groningen 2024 is geopend

door 23 apr, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
4 Mijl van Groningen

Vanaf vandaag, dinsdag 23 april 2024, is de inschrijving voor de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen officieel geopend. Ook dit jaar keert het grootste loopfeest van Noord-Nederland traditiegetrouw terug in het tweede weekend van oktober, op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Het loopevenement wat je als inwoner van Groningen en omstreken echt niet mag missen!

De Menzis 4 Mijl van Groningen is, met meer dan 22.000 deelnemers op zondag en 3.000 deelnemers op zaterdagavond, hét grootste loopfeest van Noord-Nederland. Het tweede weekend van oktober zal afgetrapt worden met de Menzis 4Mijl4You op zaterdag 12 oktober. Op zondag 13 oktober om 13.00 uur zal Wouter Bos, voorzitter Raad van Bestuur van Menzis het startschot geven voor de 22.000 lopers. Inschrijving voor de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You is vanaf vandaag mogelijk.

Samen leefkracht versterken

Bewegen is niet alleen leuk, het is gezond en het versterkt ieders leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar.

Ren voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Deelnemen aan de Menzis 4 Mijl van Groningen en daarbij het Jeugdfonds Sport & Cultuur steunen? Dat kan met de Charity Run! Wanneer je met jouw actiepagina €300,- of meer ophaalt, ontvang je een gratis startbewijs én het Jeugdfonds shirt. Het bedrag van €300,- staat symbool voor één kind die een jaar lang lid kan worden voor een sport- en cultuurclub. Het Jeugdfonds betaalt namelijk het lidmaatschap van de sport- of cultuurclub voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met weinig geld of geldzorgen. Ook wordt hierin voorzien in de benodigde kleding of attributen.

Elk kind lid van een club! In de provincie Groningen zijn er ruim 11.000 kinderen die dat héél graag zouden willen, maar waar er thuis geen geld voor is. Doneer jij tijdens jouw inschrijving €7,50 of meer? Dan ontvang jij het unieke Jeugdfonds Sport & Cultuur polsbandje! Het is heel hard nodig en wij hopen op jouw support.

Paralympisch centrum Noord

De Menzis 4 Mijl van Groningen is een event voor iedereen en om dit kracht bij te zal dit jaar vlak voor de start van de wedstrijd een eenmalig een demonstratiewedstrijd zijn waarbij een selectie handbikers die trainen bij het nieuwe Paralympisch centrum Noord op Beatrixoord de 4 Mijl zullen afleggen op het officiële parcours. “Stichting BEA en Golazo zijn beide organisaties die zich middels zowel breedte als topsport inzetten op het genereren van maatschappelijke impact door sporters het beste uit zichzelf te laten halen. Daarbij zijn Paralympisch Centrum Noord en de 4 Mijl unieke initiatieven in Nederland die atleten in Noord-Nederland een prachtig podium bieden. De handbikers van PCN voegen dit jaar extra spektakel en inclusief sporten op topsport niveau toe aan het grootste loopfeest van Noord-Nederland,’’ zegt Ronald Stevens, manager Stichting BEA.

Inschrijven

Inschrijven voor de Menzis 4Mijl4You en de Menzis 4 Mijl van Groningen kan vanaf vandaag via de onderstaande links:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!