RSM nieuwe naamgever kwart marathon bij jubileum-editie ASML Marathon Eindhoven

door 4 mei, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

RSM, een vooraanstaande adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven, kondigt met trots aan dat zij haar samenwerking met de ASML Marathon Eindhoven naar een hoger niveau tilt. Na het succes van vorig jaar als naamgever van de City Run, zal RSM minimaal twee jaar naamgever zijn van de kwart marathon. De beslissing om de samenwerking te upgraden komt voort uit het succes en de groei van alle afstanden van de ASML Marathon Eindhoven. Vanaf komende editie, de jubilerende 40ste editie van de marathon, gaat de kwart marathon verder als ‘RSM Kwart Marathon’.

RSM kwart marathon Eindhoven

Met haar prominente aanwezigheid in de regio, waaronder het prachtige pand op Parklaan 34 in Eindhoven, is RSM al sinds januari 2000 een bekend gezicht. Het sponsorschap van de kwart marathon stelt RSM in staat om haar regionale naamsbekendheid verder te vergroten, terwijl ze trouw blijft aan haar kernwaarden: betrokkenheid, verantwoordelijkheid, eigenzinnigheid en vernieuwing. Dankzij deze regionale betrokkenheid voorziet RSM haar klanten van advies op het gebied van accountancy, belastingadvies en consulting.

Koen Dekker, partner van RSM Eindhoven, benadrukt het belang van het partnerschap: “Met dit partnership willen we onze regionale betrokkenheid versterken en sterke persoonlijke relaties opbouwen met klanten en studenten. Bij RSM staat vitaliteit hoog in het vaandel, waardoor het mooi is om dit te kunnen benadrukken via dit sponsorschap en we collega’s kunnen enthousiasmeren om deel te nemen aan dit prachtige evenement in oktober. We zijn bovendien bijzonder trots dat RSM bijdraagt aan de jubileumeditie van de ASML Marathon Eindhoven, die haar 40ste editie viert.”

Rozemarijn Heijman, namens de organisatie van ASML Marathon Eindhoven, is enthousiast over de samenwerking: “Met meer dan 27.000 inschrijvingen had ASML Marathon Eindhoven afgelopen editie een recordaantal deelnemers. We zien een sterke groei, vooral op de laagdrempelige afstanden zoals de City Run en kwart marathon. De samenwerking met RSM, een internationaal gerespecteerde organisatie met sterke lokale betrokkenheid, zal ons helpen om ons evenement verder te laten groeien en nog meer mensen in beweging te brengen.”

De RSM Kwart Marathon belooft een spannende en betekenisvolle toevoeging te worden aan de ASML Marathon Eindhoven, en beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking voor de komende jaren. Het evenement vindt dit jaar plaats op 12 en 13 oktober 2024.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!