Nextrace.nl lanceert de meest complete hardloopkalender van Nederland

door 13 mei, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

NextRace (www.nextrace.nl), het nieuwe platform voor hardloopliefhebbers, is op maandag 29 april 2024 gelanceerd. Met bijna 1,6 miljoen hardlopers in Nederland, waarvan ongeveer de helft regelmatig deelneemt aan evenementen, is Nextrace.nl het meest uitgebreide platform voor deze actieve gemeenschap.

Met bijna 1500 jaarlijkse evenementen opgenomen in zijn database, onderscheidt NextRace zich door zijn volledigheid en actualiteit. Dankzij automatische koppelingen met vooraanstaande inschrijf- en uitslagenplatforms zoals inschrijven.nl en mijninschrijving.nl, biedt het platform actuele toegang tot evenementinformatie, inschrijvingen en uitslagen. Dit nieuwe platform is niet alleen een tool voor het vinden van hardloopevenementen, maar ook een bron van inspiratie door middel van regelmatig gepubliceerde, motiverende artikelen.

Jorrit Baerends

Jorrit Baerends, de oprichter van Nextrace.nl en een enthousiaste hardloper, zag de behoefte aan een dergelijk platform na zijn ervaringen met het vinden van hardloopevenementen na de marathon van Rotterdam vorig jaar. “Ik was op zoek naar een nieuw doel, maar het was moeilijk om een goed overzicht te vinden van de beschikbare evenementen,” zegt Baerends. “Dat inspireerde mij om Nextrace.nl te ontwikkelen, een site die niet alleen compleet en actueel is, maar ook de prachtige, vaak door vrijwilligers georganiseerde, events zichtbaar maakt.”

Over Nextrace.nl

Nextrace.nl streeft ernaar de meest complete en gebruiksvriendelijke hardloopkalender van Nederland te zijn, met als doel hardlopers van alle niveaus te ondersteunen bij het vinden en inschrijven voor evenementen. Het platform is ontworpen met focus op toegankelijkheid en inspiratie, en is bedoeld om de hardloopgemeenschap te versterken door hen continu te motiveren en te betrekken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!