Polar introduceert horlogebandjes waar je contactloos mee kunt betalen

door 18 mei, 2024Apps, Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024
Polar introduceert horlogebandjes waar je contactloos mee kunt betalen

Polar Electro, wereldleider in persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid, introduceert horlogebandjes met een contactloze betaalfunctie. Het heeft hiervoor een partnerschap aangekondigd met het Zweedse technologiebedrijf Fidesmo. De nieuwe collectie betaalbandjes zijn te gebruiken met alle Polar-horloges met een bandbreedte van 20 en 22 millimeter. Verwissel je bandje en je betaalt eenvoudig en veilig contactloos met je Polar horloge. 

De nieuwe Polar Betaalbandjes zijn uitgerust met een NFC-chip die betaalkaarten koppelt aan Fidesmo Pay, een veilige contactloze betaaldienst. Met de Fidesmo Pay-app koppel je je betaalkaart met het horlogebandje. Zodra de betaalfunctie is geactiveerd in de Fidesmo Pay-app, kun je overal waar je contactloos kunt betalen, voortaan betalen met je horlogebandje. 

De oplossing is zeer veilig omdat het bandje alleen een token opslaat in plaats van het kaartnummer van gebruikers. Vergelijkbaar met Apple Pay en Samsung Pay een veligere manier om draadloos te betalen.

\‘Dankzij deze innovatieve aanpak is contactloos betalen met Polar-horloges zo eenvoudig en veilig als maar kan, en zijn onze producten meteen een stuk aantrekkelijker,’ zegt Tarja Määttä, Business Director, Devices en Consumer Channels bij Polar. ‘Omdat de chip in het bandje is ingebracht, is het te gebruiken met de meeste Polar-horloges. Niet alleen de nieuwste en meest geavanceerde modellen zoals de Polar Vantage V3 en de nieuwe Polar Grit X2 Pro, maar ook geliefde klassiekers zoals de Ignite-serie en instapmodellen zoals de Polar Unite.’

‘Met het integreren van de baanbrekende, veilige en flexibele oplossing van Fidesmo in de sportieve horloges van Polar tonen beide merken hun gedeelde visie en het vermogen om goed samen te werken,’ zei Anders Malmström, CEO van Fidesmo. ‘We zijn er trots op om het gemak en de veiligheid van Fidesmo Pay naar alle gebruikers van Polar te brengen, waardoor alledaagse transacties nog eenvoudiger worden gemaakt voor onze gebruikers, en niet te vergeten de mogelijkheid om meer diensten aan te bieden aan Polar gebruikers. Deze samenwerking laat ons gezamenlijke streven naar innovatie, kwaliteit en het verbeteren van de gebruikerservaring zien.’

Net als andere Polar-bandjes zijn de nieuwe Polar Betaalbandjes speciaal ontworpen voor sport, gemaakt van zacht, maar duurzaam, zweetbestendig silicone en daarmee zitten ze comfortabel om je pols. 

Fidesmo Pay is beschikbaar in meer dan 40 Europese landen en werkt met elke terminal ter wereld die contactloze betalingen ondersteunt.

Polar introduceert horlogebandjes waar je contactloos mee kunt betalen

Beschikbaarheid

De nieuwe Polar Betaalbandjes zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar op Polar.com in Europa, in het zwart en in zowel standaard 20 als 22 millimeter bandbreedtes voor € 59,90.

Fidesmo Pay ondersteunt momenteel betaalkaarten en banken in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie en de volledige lijst van ondersteunde banken en betaalkaarten, zie https://fidesmo.com/consumer/fidesmo-pay.

Tags: Polar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Vandaag kondigt Garmin de Forerunner® 165 series aan: prachtige hardloophorloges voorzien van een helder AMOLED scherm. De Forerunner® 165 series zijn gemaakt voor hardlopers van alle niveaus en de hardloophorloges helpen hen om hun doelen te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!