Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

door 19 mei, 2024Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort.

De Swift II Bra is extreem licht en gemaakt van gerecycled Q-Wic Plus stretchstof dat optimaal ademt en zorgt voor een goede vochtafvoer. Het atletische design met kruislingse bandjes zorgt samen met de uitneembare cups voor een veilige en comfortabele pasvorm.

Ideaal voor fitness, aerobics, biking, running of yoga

Experts raden aan om tijdens het sporten altijd een sportbeha te dragen. Het is aangenamer tijdens een training en zonder sportbeha riskeer je weefselschade en rugpijn. De Swift II Bra sluit strak aan op het lichaam en is ideaal voor fitness, aerobics, biking, running en yoga. Dankzij de Seamsmart Technologie heb je geen last van naden.

Informatie

Dare2b Swift II Bra is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 42,00. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!