Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

door 25 mei, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Tilburg Ten Miles

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol sportiviteit, plezier en gezelligheid te worden.

Zaterdag 28 september

De CZ Tilburg Ten Miles staat bekend als het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant. Daarom trappen we het weekend al goed af op zaterdag met de CZ TTM Wandeltochten. Met routes van 5, 10 en 20 kilometer door de prachtige omgeving van Tilburg en natuurlijk de binnenstad is er voor iedere deelnemer een geschikte afstand.

Zondag 29 september

Op de zondag draait het om hardlopen, met als hoofdonderdeel de CZ Tilburg Ten Miles. Daarnaast zijn er diverse andere onderdelen zodat iedereen, ongeacht leeftijd of niveau kan deelnemen:

  • CZ Tilburg Ten Miles (16,1 KM)
  • Rabobank Midden Brabant 10 KM
  • SPAR 5 KM
  • CZ Family Run (1 KM)
  • TTM4YOU (1 KM)
  • Minirun (400 meter)

De parcoursen van de verschillende onderdelen van de CZ Tilburg Ten Miles gaan door versierde straten met juichende toeschouwers die langs de kant de deelnemers aanmoedigen. Het is daarom niet voor niets het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant.

Nieuw dit jaar is de TTM4YOU. Op deze 1 kilometer afstand kan écht iedereen ervaren hoe het is om een deel van het parcours van de CZ Tilburg Ten Miles af te leggen. Het maakt dan ook niet uit hoe je deze kilometer aflegt. Dat mag op allerlei manieren gebeuren. Ook hier zullen enthousiaste toeschouwers elke deelnemer naar de finishlijn juichen, zo beleven zij ook deze onvergetelijke ervaring als deelnemer van dit mooie loopfeest.

KWF Kankerbestrijding als nieuw goed doel

Dit jaar is KWF Kankerbestrijding voor het eerst het goede doel van de CZ Tilburg Ten Miles. Deelnemers kunnen op verschillende manieren in actie komen voor KWF door te doneren bij inschrijving of door een Ren tegen Kanker-actiepagina aan te maken.

Dorine Manson, directeur KWF Kankerbestrijding: “Geweldig dat de CZ Tilburg Ten Miles KWF heeft gekozen als hét goede doel. We zijn de organisatie hier zeer dankbaar voor. 1 op de 2 Nederlanders krijgt kanker. Of je het nu zelf krijgt, of iemand in je omgeving, de ziekte raakt iedereen. Door via KWF mee te doen aan de CZ Tilburg Ten Miles draag je bij aan baanbrekend kankeronderzoek.”

Inschrijven voor het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant is vanaf vandaag mogelijk: www.cztilburgtenmiles.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Dam tot Damloop uitverkocht voor individuele lopers

Dam tot Damloop uitverkocht voor individuele lopers

De NN Dam tot Damloop, een van de grootste en meest geliefde hardloopevenementen in Nederland, is uitverkocht voor individuele lopers. De individuele tickets van de 10 Engelse Mijl, op zondag 22 september, zijn na 4 weken volledig uitverkocht. Dit...

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!