Ren jij ook door andere andere het Academiegebouw en Nobel tijdens de tweede Urban Trail Leiden?

door 6 jun, 2024Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op zondag 7 juli krijg jij de unieke kans om door onder andere het Academiegebouw, Hortus Botanicus en nog veel meer andere locaties te lopen tijdens de Urban Trail Leiden. Tijdens deze tweede editie lopen deelnemers een gloednieuw parcours door veel unieke plekken in de binnenstad. Met zowel terugkerende als nieuwe locaties wordt dit weer een écht loopfeestje in hartje Leiden.

Urban Trail Leiden

Parcours

Alle lopers starten en finishen op zondag 7 juli op de Lammermarkt. Daardoor beginnen we de avontuurlijke ontdekkingstocht middenin het centrum. Dit jaar kunnen deelnemers kiezen tussen een korte route van 6,7 km en een lange route van 10 km. Enkele toffe locaties die bezocht worden zijn Young Rembrandt Studio, het Academiegebouw en Nobel. Hortus Botanicus en de Burcht zijn enkele terugkerende plekjes die opnieuw bezocht worden. Lopers van de lange route gaan nog langs het Pesthuis en The Field, beide leuke en unieke locaties die normaal gesproken hun deuren openen voor evenementen en bijeenkomsten. De parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.leidenurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

De Urban Trail Leiden belooft een zomerse en gezellige run te worden voor alle sportievelingen van elk niveau. Ook voor de lopers die vorig jaar hebben meegedaan aan deze sportieve ontdekkingstocht wordt het een nieuwe unieke beleving. Het parcours neemt je door veel nieuwe plekken en straatjes die zich vooral in de binnenstad van Leiden bevinden. Het is daarom echt de moeite waard om dit jaar (weer) aan de start te staan van de Urban Trail Leiden!

Ook meedoen?

Inschrijven voor de Urban Trail Leiden op zondag 7 juli is nog steeds mogelijk! Kijk op www.leidenurbantrail.nl/inschrijven. voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!