ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

door 8 jun, 2024Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund. 

De nieuwe GEL-KAYANO™31 volgt zijn voorganger GEL-KAYANO™ 30 op als het aankomt op design. Deze nieuwe schoen is ontworpen op basis van een nieuwe kijk op dynamische stabiliteit in combinatie met eersteklas comfort.

In lijn met de ‘ASICS Design Philosophy’ van continue verbeteringen om producten te creëren die het beste aanvoelen voor zowel lichaam als de geest, is het asymmetrische mediale bovenwerk van de schoen vernieuwd voor een ondersteunende pasvorm en een comfortabeler gevoel. 

ASICS GEL-KAYANO 31

Over de ASICS GEL-KAYANO 31

Het bovenwerk van mesh is ontworpen om beter te ventileren, waardoor voeten koeler blijven bij lange afstanden. Tevens zorgt dit voor een verbeterde flexibiliteit. Zo beleven hardlopers maximaal comfort bij elke stap.  

De buitenzool met HYBRID ASICS GRIP™ rubber materiaal zorgt voor een betere stabiliteit. Hierdoor ervaart de loper met de GEL-KAYANO™ 31 meer grip tijdens het hardlopen. In combinatie met de PureGEL™ technologie geeft het een verbeterde schokdemping en nog soepelere bewegingen.

Net zoals zijn voorganger bevat de schoen 4D GUIDANCE SYSTEM™. Aan de hand van gebruikerstesten en onderzoek is dit verfijnd om nog meer stabiliteit en comfort te bieden voor soepelere en dynamischere runs.

Junichiro Tateishi, General Manager van de Product Function Research Department bij ASICS, zei: “We geloven dat de GEL-KAYANO™ 31 schoen niet alleen de stabiliteit biedt waar de schoen om bekend staat, maar ook een indrukwekkend niveau van comfort biedt waarmee hardlopers verder kunnen gaan. We zijn trots dat de GEL-KAYANO™ 31 schoen zijn CO2e emissies laat zien op de binnenzool, 10.6 kg per paar. Dit laat zien dat ASICS voortdurend inzet op transparantie als het gaat over CO2e emissies. Zo kunnen hardlopers zich goed voelen bij hun keuze voor de GEL-KAYANO™ 31 schoen.’’ 

Prijs en verkrijgbaarheid

De GEL-KAYANO™ 31 schoen is vanaf nu verkrijgbaar in ASICS winkels, online zoals Bol en RunningDirect.nl en geselecteerde verkooppunten voor 200 euro.

Voor meer informatie over de GEL-KAYANO™ 31 schoen en de nieuwste technologieën, bezoek asics.com.

ASICS GEL-KAYANO 31
Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!