Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

door 30 jun, 2024Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™ PLUS tussenzool en nieuw bovenwerk waardoor de schoen beter ademend en nog comfortabeler is. De stapelhoogtes van het foam zorgen voor een responsief gevoel onder de voeten. 

ASICS SUPERBLAST 2

De belangrijkste upgrade komt door het gebruik van FF TURBO™ PLUS schuim in de tussenzool, dat voorheen alleen werd gebruikt in flagship modellen van ASICS – de METASPEED™ SKY PARIS en METASPEED™ EDGE PARIS, de wedstrijdschoenen voor veel hardlopers. Het FF TURBO™ PLUS schuim is ongeveer 8,0% lichter, 6,0% zachter en heeft 8,2% meer energieteruggave dan het FF BLAST™ TURBO schuim in het vorige model.

De tussenzool heeft ook een onderlaag van FF BLAST™ PLUS ECO demping, gemaakt van ongeveer 24% bio-based materiaal dat ondersteuning biedt bij zachtere landingen en een energieke afzet. Deze tussenzool zorgt voor een enorm responsieve demping die niet alleen de prestaties van de loper verbetert door energie te besparen, maar ook de benen van de loper spaart voor de volgende loop.

De SUPERBLAST™ 2 schoen zet technologisch een stapje verder, hij is uitgerust met ASICSGRIP™, een geavanceerd buitenzoolrubber dat oorspronkelijk is ontworpen voor off-road terreinen. Dit zorgt voor een betere grip en comfort tijdens elke run. Ook het ENGINEERED WOVEN UPPER, een geweven stof uit één stuk, licht in gewicht en zeer ademend, zorgt voor nog meer comfort, ideaal voor hardlopers.

Verkrijgbaarheid en prijs

De SUPERBLAST™ 2 schoen weegt ongeveer 249 gram (maat US9) en is vanaf 5 juli 2024 verkrijgbaar voor 220 euro. De schoen wordt gelanceerd als onderdeel van de Celebration of Sport-collectie, een cross-categorie capsule bestaande uit de populairste ASICS-modellen met uitgesproken kleuren. Meer informatie over de producten vind je op asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!