Algemene voorwaarden

door 2 aug, 2018

GezondheidGezondheid

RunningPlus.nl geeft op haar site hardloopnieuws, hardlooptips en nog veel meer voor de beginnende en ervaren hardloper. De informatie die op RunningPlus.nl wordt gegeven is voor eigen risico van de gebruiker. Raadpleeg altijd bij twijfel een huisarts. Wij zijn geen doktoren, wij geven hardlooptips uit eigen ervaring en vanuit de hardloopliteratuur.

RunningPlus.nl is niet verantwoordelijk voor de gezondheid van de lezers die onze tips willen of gaan toepassen. Raadpleeg altijd een arts voordat je begint met hardlopen, ieder lichaam is anders. Ben je geblesseerd dan adviseren wij je om je te laten behandelen door ene (huis)arts en/of fysiotherapeut. RunningPlus.nl is geen vervanging van medisch advies.

In geen enkel geval zal de auteur aansprakelijk gesteld kunnen worden voor enige schade. Echter is de informatie wel met grote zorg verzameld, maar is de correcte werking ervan op geen enkele wijze gegarandeerd. De links op RunningPlus.nl worden regelmatig op hun geldigheid getest.

RunningPlus heeft gastbloggers op haar website. RunningPlus is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze blogs.

Privacy

RunningPlus.nl maakt gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link. De kleine inkomsten die wij hiermee genereren zijn om de kosten van de site te kunnen betalen en voor het verbeteren van de website.

Verder verzamelt RunningPlus.nl je privacygevoelige gegevens op de volgende manieren:

  • reacties op onze artikelen
  • aankoop van onze hardloopproducten (in de toekomst)
  • abonneren op onze nieuwsbrief
  • deelname aan (win)acties

De verzamelde gegevens worden nooit aan derden verstrekt en uitsluitend gebruikt om je op de hoogte stellen van nieuwe artikelen en acties van RunningPlus.nl!

Promoten en adverteren

Hardloop gerelateerde websites kunnen op de website van Runningplus.nl adverteren tegen een kleine vergoeding, klik hier voor meer informatie.

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van RunningPlus.nl de volledige inhoud van de site of delen hiervan te verspreiden via andere kanalen. Linken naar onze artikelen is natuurlijk altijd toegestaan. Citeren van artikelen die op RunningPlus.nl staan is echter alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming en bronvermelding. Neem eerst contact met ons op!

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via de links toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina’s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s.

Tips voor de redactie? Neem dan contact met ons op.

KWF en Golazo slaan handen ineen: 10 miljoen euro voor baanbekend kankeronderzoek

KWF is de komende jaren als goed doel verbonden aan de sportevenementen van Golazo. Via Ren tegen kanker, Wandel tegen kanker en Fiets tegen kanker maakt de marktleider in sportief bewegen het mogelijk om duizenden deelnemers in actie te laten komen voor KWF. Golazo...

Showtime in dé mediastad van Nederland: ruim 8.300 deelnemers volbrengen KiKa Hilversum City Run

Onder perfecte omstandigheden vond afgelopen zondag het grootste sportevenement van het Gooi en omstreken plaats: de KiKa Hilversum City Run. Naast de traditionele 5 en 10 km én de Bink Kids Run en Family Run kon er tijdens de 20e editie voor het eerst ook gewandeld...

Abdi Nageeye wint Marathon Rotterdam opnieuw in Nederlands record

Abdi Nageeye (35) heeft net als twee jaar geleden de NN Marathon Rotterdam op zijn naam geschreven. Evenals in 2022 gaf hij de zege extra glans met een verbetering van zijn Nederlands record (2.04.45). Zijn toptijd stond op 2.04.56. Nageeye kroonde zich op de...

Recordaantal deelnemers halen 667.149 euro op tijdens de Cruyff Legacy 14K

Op zondag 7 april verzamelden ruim 6600 sportieve deelnemers zich in de Johan Cruijff ArenA voor de Cruyff Legacy 14K. Wandelaars en hardlopers gingen de uitdaging aan om een route van 5 km of 14 km af te leggen, terwijl de jongste deelnemers massaal meededen aan de...

3 Nationale records en 20 persoonlijke records verbroken tijdens ASICS ‘Festival of Running’

ASICS deelt vandaag de recordbrekende raceresultaten van de eliterace van het eerste 'Festival of Running' in Parijs. Hierbij kwamen hardlopers en atleten samen om de kracht van hardlopen te laten zien en om iedereen die rent een boost te geven. Jemal Yimer uit...
Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest