Over

door 21 apr, 2011

GezondheidGezondheid

RunningPlus is een initiatief van Kasper Schuur, zelf hardloper, en is in november 2008 opgericht.

RunningPlus is een informatieve hardloopsite met veel hardloop nieuws, reviews, hardloop tips en voedings tips/recepten.

Het is een hardloop site bedoelt voor alle hardlopers van beginner tot topper. RunningPlus wil alles wat met hardlopen te maken heeft op één plek onderbrengen, zodat de hardloper niet overal hoeft te zoeken.

Al onze (nieuws)berichten die op onze site worden geplaatst zijn vermeld met bron vermelding (de zo genoemde “Lees verder”). Zo niet, dan gaat dit om eigen stukken die geplaatst zijn.

Adverteren

Adverteren kan op onze website, een hardloop gerelateerd artikel en/of een banner. Vul het Contact formulier in om in contact te komen en te informeren naar de prijzen.

Jouw hardloop verhaal van een leuk evenement op onze site?

Heb je deelgenomen aan een leuk hardloop evenement of een leuke training of iets anders en wil je daar een verhaaltje over maken en delen met anderen? Dan kan je die hier naar ons opsturen.

Heb je er foto’s bij? Mail het dan naar info@runningplus.nl.

Dubbele scandinavische overwinning op crossgala Warandeloop Tilburg

De 64e editie van de Warandeloop Tilburg powered by Capi Europe vond dit weekend plaats in de Oude Warande/Stadsbos013. Op zondag 26 november barstte de strijd los om de laatste tickets voor het EK Cross in Brussel op 10 december a.s. De winnaars van het galacross bij...

Jacob Kiplimo evenaart wereldrecord 15km bij Zevenheuvelenloop

De Oegandees Jacob Kiplimo heeft vanmiddag het wereldrecord van zijn landgenoot Joshua Cheptegei geëvenaard. Kiplimo vloog over de heuvels en finishte uiteindelijk bizar snel in 41.05, exact dezelfde tijd als het eerdere wereldrecord.

Juan Zijderlaan en Nina Owen naar winst uitverkochte Zevenheuvelennacht

Juan Zijderlaan en Nina Owen hebben de 9e NN Zevenheuvelennacht gewonnen. Zijderlaan finishte in 20:32, slechts 9 seconden boven het parcoursrecord van vorig jaar, gelopen door Stan Schipperen. Tweede en derde werden Team Zevenheuvelen atleten Milan van der Meer en Stefan Nillessen.

Kelvin Kiptum heeft grootse plannen voor 43ste Marathon Rotterdam

Kelvin Kiptum heeft de ambitie uitgesproken om op zondag 14 april 2024 tijdens de 43ste NN Marathon Rotterdam zijn eigen wereldrecord scherper te stellen. Over de mogelijkheid om als eerste atleet door de magische grens van twee uur te breken, wil de Keniaan nog niet...

Rennend naar de toekomst: TCS onthult technologie om de prestaties van atleten te optimaliseren

Technologie speelt een steeds grotere rol bij het verbeteren van de prestaties van atleten. TCS heeft gedemonstreerd hoe digital twin-technologie een grote invloed zal hebben op toekomstige prestaties. De impact van technologie op sport is al merkbaar. Tamirat Tola...
Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Pin It on Pinterest