Over

door 21 apr, 2011

Sport

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,whatsapp,pocket” counters=1 counter_pos=”inside”]

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]RunningPlus is een initiatief van Kasper Schuur, zelf hardloper, en is in november 2008 opgericht.

RunningPlus is een informatieve hardloopsite met veel hardloop nieuws, reviews, hardloop tips en voedings tips/recepten.

Het is een hardloop site bedoelt voor alle hardlopers van beginner tot topper. RunningPlus wil alles wat met hardlopen te maken heeft op één plek onderbrengen, zodat de hardloper niet overal hoeft te zoeken.

Al onze (nieuws)berichten die op onze site worden geplaatst zijn vermeld met bron vermelding (de zo genoemde “Lees verder”). Zo niet, dan gaat dit om eigen stukken die geplaatst zijn.

Adverteren

Adverteren kan op onze website d.m.v. het Contact formulier in te vullen.

Jouw hardloop verhaal van een leuk evenement op onze site?

Heb je deelgenomen aan een leuk hardloop evenement of een leuke training of iets anders en wil je daar een verhaaltje over maken en delen met anderen? Dan kan je die hier naar ons opsturen.

Heb je er foto’s bij? Mail het dan naar info@runningplus.nl.

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,whatsapp,pocket” counters=1 counter_pos=”inside”]

Richard Douma en Maureen Koster winnen 14e editie Zandvoort Circuit Run

Op CM.com Circuit Zandvoort kwamen vandaag geen racewagens in actie, maar werd door ruim 14.000 hardlopers op volle snelheid geracet. Op het programma van deze Zandvoort Circuit Run stonden de 4 km (One Lap), 12 km en 10 Engelse Mijl (16,1 km). Sportorganisatie Le...

Luuk Maas wint 10 kilometer bij Stevensloop in parcoursrecord

Luuk Maas en Irene van Lieshout hebben de 10 kilometer bij de 7e editie van de Alfa Laval Stevensloop gewonnen. Luuk Maas won in een parcoursrecord van 29:36. Duizenden lopers genoten van prachtig hardloopweer bij het evenement van Stichting Zevenheuvelenloop.

Sander Vercauteren, Richard Douma en Maureen Koster kiezen voor Zandvoort Circuit Run

Bij de 14e editie van de Zandvoort Circuit Run staan Sander Vercauteren en Maureen Koster, de winnaars van vorig jaar, weer aan de start. Op zondag 26 maart zullen zij vanaf CM.com Circuit Zandvoort starten aan de 12 km. Vercauteren kan op het afwisselende parcours,...

Minder sporten tijdens de corona-periode leidt tot minder deelnames aan de Zevenheuvelenloop

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit en Stichting Zevenheuvelenloop blijkt dat minder sporten tijdens de corona-periode heeft gezorgd voor lagere deelnemersaantallen bij de NN Zevenheuvelenloop in 2022. Dat door corona minder mensen zijn gaan sporten blijkt uit...

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record van 1.07.44, bijna...

Pin It on Pinterest