TBI voor vijf jaar verbonden als sponsor van de Business Runs van de NN Marathon Rotterdam

door 10 dec, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

TBI en de NN Marathon Rotterdam zijn een overeenkomst aangegaan, waarbij TBI zich voor vijf jaar verbindt aan de mooiste marathon van Nederland. Bart van Breukelen, Raad van Bestuur TBI, en Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam, ondertekenden daarvoor het contract. Het betekent dat de Business Runs op zondag 7 april 2019 de benaming TBI Business Runs gaan krijgen.

Bart van Breukelen: “Met veel trots verbinden wij onze naam vijf jaar aan de Business Runs van de marathon in Rotterdam. Wij willen met dit partnerschap met name onder de medewerkers van de TBI bedrijven nog meer verbinding creëren en het belang benadrukken van gezonde en fitte werknemers.”

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. TBI-ondernemingen zijn actief in vastgoed, wonen, utiliteit, technologie en mobiliteit en beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken ook met elkaar samen. Voor opdrachtgevers leidt deze krachtenbundeling tot meerwaarde. Voor TBI vormt deze werkwijze een vruchtbare voedingsbodem voor innovatie en synergie. Bovendien vergroten we zo onze slagkracht en expertise op het gebied van multidisciplinair ontwikkelen, bouwen en onderhoud.

Mario Kadiks: “We zijn buitengewoon verheugd dat TBI zich wil verbinden aan ons evenement. Ze passen uitstekend bij onze Business Runs en ik hoop dat we samen nog meer bedrijven kunnen inspireren en motiveren om in beweging te komen.”

De 39e editie van de NN Marathon Rotterdam wordt in het eerste weekend van april gehouden. Op zaterdag 6 april start het marathonweekend traditiegetrouw met de NN Kids Runs en de AD City Run Rotterdam. Zondag 7 april staan duizenden deelnemers aan de start van de ¼ Marathon Rotterdam, de NN Marathon Rotterdam en, vanaf dit jaar, de TBI Business Runs.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest