Wavin 4 Engelse Mijlen, tijdens Zwolse Halve Marathon, ook helemaal vol!

door 11 apr, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Er kan geen deelnemer meer bij! Na de Scania Zwolse Halve Marathon zit nu ook de Wavin 4 Engelse Mijlen helemaal vol. De deelnemerslimiet van in totaal 10.000 hardlopers voor de negentiende editie van het Zwolse hardloopfestijn – zaterdag 15 juni 2019 – is bereikt. De organisatie heeft de inschrijving gesloten, inschrijven via de website is dus niet meer mogelijk.

De Scania Zwolse Halve Marathon is het gezelligste hardloopfestival van Nederland. Het festijn wordt jaarlijks in juni georganiseerd door Stichting Halve Marathon Zwolle. Het hardloopevenement zelf bestaat uit twee onderdelen, te weten de 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) en de Zwolse Halve Marathon. Aan de 4 Engelse Mijlen doen zaterdag 15 juni 5.500 hardlopers mee. En voor de Zwolse Halve Marathon verschijnen 4.500 deelnemers aan de start. In totaal lopen er tijdens het evenement 10.000 atleten in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij!

Tienduizenden enthousiaste supporters juichen de deelnemers naar de eindstreep. Langs het gehele parcours spelen fanfares, bands en DJ’s. Op de Grote Markt in Zwolle is het onthaal grandioos. Als je als hardloper gefinisht bent, kun je lekker nagenieten met je vrienden en familie op één van de gezellige pleinen in de Zwolse binnenstad. Wat wil je nog meer: lopen, toegejuicht worden en nagenieten? Zwolle geeft het je allemaal.

(persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest