Jip Vastenburg gaat naar Team New Balance Manchester

door 15 mei, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Atlete Jip Vastenburg gaat wonen en trainen in Engeland. Ze sluit zich aan bij Team New Balance Manchester en gaat trainen onder coach Steve Vernon. Na drie jaar verlaat ze daarmee Papendal, waar ze trainde onder begeleiding van Grete Koens.

“In de afgelopen drie jaar heb ik onder Grete weer mooie stappen gemaakt”, aldus Vastenburg. “Ik ben er van overtuigd dat Steve mij kan helpen om nog dat stukje extra te geven wat ik nodig heb om terug aan de top te komen. Daarbij heb ik in zijn groep meer trainingsgenoten van mijn eigen niveau, waar ik mijzelf aan kan optrekken.”

Het team is gestationeerd in Stockport, een stad ten zuiden van Manchester. Bij toeval maakte Vastenburg kennis met Vernon en zijn groep atleten.

“Afgelopen najaar trainde ik in Font Romeu en waren zij toevallig op dezelfde locatie. Ik heb daar meerdere keren met de groep mee kunnen trainen en dat beviel mij toen heel goed. Dat heeft me aan het denken gezet. Ik heb er ontzettend veel zin in om mij bij zijn groep aan te sluiten. Daarnaast ben ik Grete dankbaar voor het niveau waar ze me weer naar heeft gebracht.”

“Ik wil graag Adidas bedanken voor de afgelopen zeven jaar waarin zij een trouwe partner voor mij zijn geweest met producten en ondersteuning. Daar ben ik hen ook ontzettend dankbaar voor.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest